Kako brinemo o obrazovanju i razvoju?

KARIJERE

Kako brinemo o obrazovanju i razvoju?

Razvoj karijere u Grupi pića

Razvijamo naše zaposlenike kako bi ih učinili kompetentnijima i osigurali rast naše kompanije.

FORTENOVA - Ikona - 7 - Razvoj karijere u grupi pića

U Grupi pića smo svjesni kako kompanija može rasti i napredovati samo ako rastu i naši zaposlenici. Cilj nam je da se zaposlenici razvijaju svakog dana provedenog radeći u našoj kompaniji. Zbog toga potičemo učenje od kolega i mentora, sudjelovanje na raznim projektima, pohađanje specijaliziranih akademija kao i vanjskih i internih edukacija i radionica. Kako razvoj karijere naših zaposlenika ne bi bio prepušten slučaju, provodimo sustavno upravljanje radnim učinkom i razvojem te na taj način osiguravamo da se trud i doprinos primijeti, odgovarajuće nagradi te da se svaki naš zaposlenik razvija u skladu sa svojim željama i sposobnostima.

ALPHA leadership akademija

Brinemo o razvoju punog potencijala naših menadžera ulaganjem u znanje i vještine koje su im potrebne kako bi učinkovito vodili svoje zaposlenike.

FORTENOVA - Ikona - 8 - GAS Akademija

U Grupi pića brinemo o razvoju punog potencijala naših menadžera ulaganjem u znanje i vještine koje su im potrebne kako bi vodili druge. Svim razinama našeg menadžmenta omogućujemo sudjelovanje u leadership razvojnom programu, ALPHA-i, kroz koji ih vode visoko kvalitetni i iskusni treneri. Kroz ALPHA-u se usavršavaju biti „The one that leads the way“ stjecanjem modernih znanja i vještina iz upravljanja zaposlenicima. Uz edukacije, kroz program se jača njihova samospoznaja kroz povratnu informaciju i introspekcijske alate. Jačanje menadžerskih kompetencija i stvaranje uzora u području upravljanja čine kulturu vođenja koju potičemo i razvijamo.

GAS akademija (Gladiator Academy od Sales)

Jačamo kompetencije našeg prodajnog osoblja kako bi kvalitetno konkurirali u tržišnoj utakmici i ostvarivali sve zadane ciljeve

FORTENOVA - Ikona - 9 - Alpha leadership

U želji za dodatnim jačanjem kompetencija našeg prodajnog osoblja i sveobuhvatnije investicije u njihov razvoj, razvili smo i našu GAS akademiju. Poslovno područje prodaje jedno od ključnih u postizanju visokih zadanih ciljeva. Kako bismo bili spremni u ključnom trenutku dati sve od sebe, nužno je sustavno educirati i razvijati prodajno osoblje. Jedan od alata kojeg ćemo koristiti je razvojni centar procjene kolega zaposlenih u operativnoj prodaji i ključnim kupcima, a nakon čega će uslijediti fokusiran razvoj ključnih kompetencija koje trebamo dodatno jačati kako bismo kvalitetno konkurirali u tržišnoj utakmici koja je pred nama. Dodatni benefit razvojnog centra procjene svakako će biti povratna informacija o razini razvoja vlastitih kompetencija, a koju će svaki zaposlenik posljedično dobiti i na temelju koje će se razviti edukacijski i razvojni planovi za svakog zaposlenika. Nakon završetka GAS akademije, naše prodajno osoblje će biti u potpunosti spremno za odličnu igru na tržišnoj utakmici uz pomoć usavršenih prodajnih, pregovaračkih i komunikacijskih vještina.

H2O program– Hello 2 New Opportunities!

Olakšavamo prilagodbu u posao našim novim zaposlenicima i onima koji duže vrijeme nisu radili te osiguravamo prave informacije i iskustva koja će potaknuti njihov daljni rast

FORTENOVA - Ikona - 11 - H2O program

Svjesni smo važnosti prvih iskustava te smo upravo iz tog razloga kreirali strukturirani program za nove zaposlenike - H2O (Hello to New Opportunities). Navedeni program je namijenjen svim skupinama zaposlenika i za svaku uključuje specifične aktivnosti, a ono što ga posebno ističe je da je namijenjen i povratnicima sa dugotrajnih bolovanja i porodiljnih dopusta. Pod sloganom Ready.Steady.Grow., H2O program olakšava prilagodbu u novi posao te našim zaposlenicima, u samom početku karijere u novoj kompaniji osigurava prave informacije i iskustva koja će potaknuti njihov daljnji rast. Na ovaj način, zaposlenike brže uvodimo u posao te im pomažemo da što bolje shvate svoju ulogu u organizaciji.

Pretplatite se na naš newsletter


    Top
    [borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

    GENERAL INQUIRIES
    borgholm@qodeinteractive.com

    SOCIAL MEDIA