Planirate dijetu – Ne zaboravite na magnezij!

hidracija, vježbanje, jana, jamnica

Planirate dijetu? Ne zaboravite na vodu s magnezijem!

Za zdrav gubitak kilograma treba kombinirati vježbu i pravilnu prehranu

Da bi dijeta rezultirala zdravim gubitkom kilograma preporučeno je da se u dnevne aktivnosti uključi i redovito vježbanje. Odabir intenziteta tjelesne aktivnosti mora biti prilagođen vašim mogućnostima uz odgovarajuću raznoliku prehranu. Važno je da ne zaboravite unos vode i minerala, posebno magnezija, koji treba biti adekvatno zastupljen u vašoj dijeti i to najbolje iz namirnica koje ga prirodno sadrže.

Organizmu omogućite dovoljno magnezija

Magnezij je jedan od ključnih minerala za organizam potreban za normalno odvijanje tjelesnih i psiholoških funkcija i igra izuzetno važnu ulogu kod tjelesnih aktivnosti. U organizmu sudjeluje u normalnom odvijanju energetskog metabolizma te doprinosi normalnom funkcioniranju mišića, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Prirodno i praktično rješenje za dovoljan unos magnezija

Preporučeni unos magnezija je između 300 i 400 mg dnevno, a prirodno i praktično rješenje je Mg Mivela, koja u jednoj litri sadrži čak 343 mg ovog značajnog minerala! Magnezij koji je prirodno sadržan u mineralnoj vodi odličan je izvor ovog minerala u nutritivnom smislu, jer je tijelu na raspolaganju u svom izvornom obliku. Drugim riječima, njegova iskoristivost je dobra. Za razliku od nekih sintetičkih dodataka prehrani koji mogu biti teško iskoristivi ili mogu prouzrokovati određene neželjene popratne učinke, prirodni sadržaj magnezija u Mg Miveli u topivom je obliku pa se lako apsorbira iz tankog crijeva u krvotok, ne izazivajući laksativni efekt na probavu.

Odabir Mg Mivele osigurava prirodnu hidraciju s magnezijem, za normalno stvaranje energije i manje umora. Zato, kada planirate dijetu, neka je Mg Mivela na vašem popisu obaveznih namirnica.

Pretplatite se na naš newsletter


    Top
    [borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

    GENERAL INQUIRIES
    borgholm@qodeinteractive.com

    SOCIAL MEDIA